Over Angela

Ik ben Angela Jason en ben in 1968 in Zuid-Afrika geboren, maar woon al sinds mijn vijfde in Nederland. Ik heb jaren als directie-secretaresse gewerkt. Daarnaast heb ik in deeltijd de HBO opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Ik heb een halfjaar voor een bank gewerkt, maar kwam tot de ontdekking dat ik liever met mensen werk dan met cijfers. De laatste jaren gaf het kantoorwerk me nog maar weinig voldoening en na het krijgen van mijn twee prachtige dochters (tweeling) heb ik mij full-time aan het moederschap gewijd.

In 2003 heb ik in een weekend workshop voor het eerst kennis gemaakt met Biodanza. Het raakte diep van binnen een snaar in mij, die me niet meer heeft losgelaten. Ondertussen heb ik me o.a. verdiept in ELW (Emotioneel Lichaamswerk), heb ik de Rebalancing opleiding afgerond en ben ik in 2009 de opleiding voor Biodanza gestart aan de Rolando Toro School Utrecht.

Tijdens het bijwonen van een vrouwenweekend voor Biodanza wist ik zeker dat ik ook docent wilde gaan worden. Dit verlangen is steeds meer in mij gaan groeien. De afgelopen 3 jaar heb ik Michèle Zijlstra geassisteerd tijdens haar wekelijkse lessen in Groningen. Vanaf mei 2013 mag ik als docent onder supervisie Biodanza in Sneek verzorgen.

Voor mij betekent Biodanza heel veel. Het heeft mijn leven emotioneel, spiritueel, mentaal en fysiek verrijkt. Dankzij Biodanza heb ik leren genieten, kan ik mijn grenzen beter aangeven en heb ik leren vertrouwen op mijn medemensen. Ik sta opener en blijer in de wereld. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn lijf te bewegen op de muziek en me helemaal aan het moment over te geven.